16. 12. 2020. 11:19 | Kulinarstvo
Ukoliko nemate ideju što biste pripremili za današnji ručak, donosimo vam recept iz kuharice s. Anđelke.
Potrebni sastojci:
6-8... ›› Opširnije
05. 09. 2020. 10:25 | Kulinarstvo
Zasigurno često čujemo kako naše bake i djedovi govore da se prije jelo bolje nego sada. Jesu li imali pravo? Čini se kako se danas sve više bojimo... ›› Opširnije
20. 05. 2020. 10:45 | Kulinarstvo
Ne znate što biste danas pripremili za ručak? Možda vam pomogne kulinarski savjet i recept s. Anđelke Jakovljević.
Svinjske šnicle s kiselim... ›› Opširnije
26. 06. 2019. 10:08 | Kulinarstvo
Zrno kave je zapravo sjeme biljke kave, koštica unutar crvenkastoga voća često nazivanoga kavina trešnja koje unutar ploda obično sadrži dva zrna.... ›› Opširnije
25. 01. 2019. 12:58 | Kulinarstvo
Što zapravo med čini tako posebnom namirnicom? Med je u osnovi šećer i sadrži male količine vode. Odgovor je kompleksan poput njegova okusa jer nema... ›› Opširnije
20. 12. 2018. 09:26 | Kulinarstvo
Sastojci za peciva:
1/2 svježeg kvasca
1 dl toplog mlijeka
1 žlica šećera
2 žličice cimeta
1 jaje
1 vanilin šećer
500 g... ›› Opširnije
06. 11. 2018. 09:34 | Kulinarstvo
Sastojci za brzi kolač s jabukama
-1 velika šalica brašna
-1 mala žlica praška za pecivo
-½ šalice maslaca sobne temperature... ›› Opširnije
03. 11. 2018. 10:10 | Kulinarstvo
Sastojci:
2 manje ili srednje velike tikve
200 g svježeg sira
parmezan (količina prema izboru)
150 g dimljenog sira
3 mrkve... ›› Opširnije
18. 10. 2018. 10:12 | Kulinarstvo
Sastojci
- 2 komada pilećih prsa
- 1/3 glavice zelenog zelja
- 2 srednje svježe zelene paprike
- 1 luk srednje veličine
- 1 velika... ›› Opširnije
12. 09. 2018. 10:01 | Kulinarstvo
Volio ju je i Cezar
Francuska kuhinja sa svojom širinom oduševila je drevni Rim. Priča se da je i sam Gaj Julije Cezar obožavao galska jela;... ›› Opširnije
29. 07. 2018. 10:20 | Kulinarstvo
Tikvice dopuštaju igre bez granica u kuhinji, a ako vam vrućine ne dopuštaju previše stajanja u kuhinji, isprobajte ih u... ›› Opširnije