21. 01. 2023. 08:15 | Kulinarstvo
Razveselite svoje nepce i isprobajte recepte s. Anđelke Jakovljević: Zeleni špageti Potrebni sastojci: oko 100 g bosiljka (1 svežnjić)... ›› Opširnije
31. 12. 2022. 08:15 | Kulinarstvo
Zimski recepti s. Anđelke Jakovljević: Rolat s mesom u listovima kelja Potrebni sastojci: 1 veća ili 2 manje glavice kelja 600 g... ›› Opširnije
25. 11. 2022. 08:45 | Kulinarstvo
Fritule s jogurtom Potrebni sastojci: 400 g brašna 50 g gustina 50 g šećera  1 vrećica vanilije 1 vrećica praška za pecivo... ›› Opširnije
21. 07. 2022. 09:26 | Kulinarstvo
"Prije nekoliko godina putovala sam s jednom mladom gospođom. U jednom trenutku upitala me: ' Sestro, što Vi radite? Čime se bavite?' Odgovorila sam... ›› Opširnije
16. 12. 2020. 11:19 | Kulinarstvo
Ukoliko nemate ideju što biste pripremili za današnji ručak, donosimo vam recept iz kuharice s. Anđelke.    Potrebni sastojci: 6-8... ›› Opširnije
05. 09. 2020. 10:25 | Kulinarstvo
Zasigurno često čujemo kako naše bake i djedovi govore da se prije jelo bolje nego sada. Jesu li imali pravo? Čini se kako se danas sve više bojimo... ›› Opširnije
20. 05. 2020. 10:45 | Kulinarstvo
Ne znate što biste danas pripremili za ručak? Možda vam pomogne kulinarski savjet i recept s. Anđelke Jakovljević. Svinjske šnicle s kiselim... ›› Opširnije
26. 06. 2019. 10:08 | Kulinarstvo
Zrno kave je zapravo sjeme biljke kave, koštica unutar crvenkastoga voća često nazivanoga kavina trešnja koje unutar ploda obično sadrži dva zrna.... ›› Opširnije
25. 01. 2019. 12:58 | Kulinarstvo
Što zapravo med čini tako posebnom namirnicom? Med je u osnovi šećer i sadrži male količine vode. Odgovor je kompleksan poput njegova okusa jer nema... ›› Opširnije
20. 12. 2018. 09:26 | Kulinarstvo
Sastojci za peciva:    1/2 svježeg kvasca 1 dl toplog mlijeka 1 žlica šećera 2 žličice cimeta 1 jaje 1 vanilin šećer 500 g... ›› Opširnije
06. 11. 2018. 09:34 | Kulinarstvo
Sastojci za brzi kolač s jabukama -1 velika šalica brašna -1 mala žlica praška za pecivo -½ šalice maslaca sobne temperature... ›› Opširnije

Stranice

U novom broju pročitajte: