RADIOEMISIJE

U novom izdanju emisije „Bosna Srebrena” ugostili smo Vehida Hajdukovića s kojim smo razgovarali o životu slijepih i slabovidnih osoba u Bosni i Hercegovini. S kojim problemima se osobe sa invaliditetom svakodnevno susreću, koja prava su im zagarantirana i koliko se ona poštuju – poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila: Ivana Pekušić. Uredila: Monika Galić.

Motivirani obilježavanjem Dana Europe 9. svibnja, za novi broj revije Svjetlo riječi odabrali smo temu „Europska unija. Bez svog pravog identiteta”. Poslušajte emisiju u kojoj vam predstavljamo samo dio zanimljivog sadržaja svibanjskog izdanja revije.

Emisiju vodila i uredila: Monika Galić

U ovotjednoj emisiji ugostili smo prof. dr. Dalibora Balliana s kojim smo razgovarali o problemu ekološkog duga kao posljedice negativnog djelovanja čovjeka u prirodi. Što je to ekološki dug i kako nastaje, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Monika Galić

Novo izdanje radijske emisije Bosna Srebrena posvetili smo najvećoj kršćanskoj svetkovini – Uskrsu. Uskrsnu čestitku slušateljima je uputio fra Jozo Marinčić, provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene, a o Isusovu uskrsnuću razgovarali smo s fra Vjekom Eduardom Tomićem, doktorom dogmatske teologije i župnikom župe sv. Ilije proroka u Novom Šeheru.

Emisiju vodila i uredila: Monika Galić

Dragi slušatelji, u ovotjednom izdanju emisije Bosna Srebrena poslušajte što se sve od raznovrsnog i bogatog sadržaja nalazi unutar korica travanjskoga izdanja franjevačke revije „Svjetlo riječi”, posvećene najvećoj kršćanskoj svetkovini Uskrsu.

Emisiju uredila: Monika Galić. Vodila: Rafaela Obučić.

 

U današnjoj emisiji zaronit ćemo malo dublje u smisao korizme, a to znači u vlastite dubine iz kojih izvire sve ono što jesmo i kakvim nas drugi ljudi vide. Lijepo je što sebi ponešto u vrijeme korizme zabranjujemo i uskraćujemo ali bi bilo još puno bolje kad bi se iskreno upitali a što smo to sve sebi dopuštali i što smo to postali?

Emisiju uredio i vodio: fra Janko Ćuro

U ovotjednoj emisiji Bosna Srebrena ugostili smo dr. sc. Božu Skoku s kojim smo razgovarali o ratu u Ukrajini, ali i o posljedicama koje se već osjete u cijelom svijetu.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U ovotjednoj emisiji Bosna Srebrena ugostili smo dr. sc. Marinu Katinić Pleić, filozofkinju i bioetičarku. Razgovarali smo o cjepivu, slobodi i odgovornosti te o abortusu. Što nam je dr. Marina otkrila o ovoj temi, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U ovotjednoj emisiji poslušajte dio promocije knjige pjesama „Dvoglasje za samoću” autora Luka Paljetka i fra Ivana Kramara. Na promociji su o knjizi govorili autori, fra Ivan Kramar i Luko Paljetak, književnik Valerijan Žujo, akademik fra Mile Babić te nakladnik fra Janko Ćuro.

Emisiju uredila: Anamarija Ćuro

U novom izdanju radijske emisije Bosna Srebrena vam predstavljamo sadržaj ožujskog izdanja revije Svjetlo riječi, koje je posvećeno obraćenju i vjeri. Poslušajte što smo sve za vas izdvojili iz bogatog korizmenog sadržaja, ispunjenog riječima nade i ohrabrenja.

Emisiju vodila: Anamarija Ćuro. Uredila: Monika Galić.

Stranice