RADIOEMISIJE

U novoj emisiji Bosna Srebrena upoznali smo povijest Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog. Sestra M. Julijana Djakovic, provincijalna glavarica Provincije Majka Divna i s. M. Antoneta Martić, sestra s privremenim zavjetima, uz povijest Družbe i Provincije, otkrile su nam još ponešto o redovništvu.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U novom izdanju radijske emisije Bosna Srebrena razgovaramo o mentalnom zdravlju s doktorom Živkom Miševićem. Zašto je važno brinuti za mentalno zdravlje i kako to činiti, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U ovotjednom izdanju radijske emisije predstavljamo novo izdanje mjesečne revije Svjetlo riječi koje je ovih dana izašlo iz tiska i u potpunosti je posvećeno kraljici Katarini Kotromanić. Što smo sve pripremili o kraljici koja i danas živi u srcu svoga naroda, poslušajte u emisiji. Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U novoj emisiji Bosna Srebrena razgovarali smo s prof. dr. fra Vilijem Radmanom o novoj knjizi „Franjevci među svojim pukom. Kratka povijest Bosne Srebrene” autora fra Anđelka Baruna. Uz razgovor o knjizi dotaknuli smo se života sv. Franje i života redovnika danas. Što je sve s nama podijelio prof. dr. fra Vili Radman, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U današnjoj emisiji razgovarali smo o gradu Sarajevu, njegovoj turbulentnoj prošlosti i ne manje turbulentnoj današnjici s vrsnim poznavateljem ovoga grada smještenog podno Trebevića. Riječ je o književniku, istraživaču povijesti grada Sarajeva i leksikografu Valerijanu Žuji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

Fra Miro Babić, misionar u Keniji, gost je ovotjednog izdanja radijske emisije Bosna Srebrena. U razgovoru je podijelio svoje iskustvo misija koje možete poslušati u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U ovotjednom izdanju emisije Bosna Srebrena pričali smo s Mateom Martinović i Domagojem Žabićem o iskustvu školovanja u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji. Što su nam sve ispričali ovi uspješni srednjoškolci, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U novoj emisiji Bosna Srebrena predstavljamo vam sadržaj rujanskoga izdanja obiteljskog mjesečnika Svjetlo riječi. Tema novoga broja glasi Strah. Ne boj se! U emisiji poslušajte što smo sve izdvojili iz bogatoga sadržaja revije.

Emisiju vodila i uredila: Anamarija Ćuro

U ovotjednom izdanju emisije Bosna Srebrena predstavili smo sadržaj ljetnoga dvobroja obiteljske revije Svjetlo riječi. Kultura čitanja tema je dvobroja, a zajedno s nama u emisiji otkrijte što se krije iza riječi „Blago neprocjenjivo”.

Emisiju uredila: Anamarija Ćuro

U novoj emisiji Bosna Srebrena razgovarali smo o glazbenoj umjetnosti i zborskom pjevanju s Jasenkom Ostojić, dirigenticom i profesoricom na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i Sarajevu. O širokom području njezina djelovanja na domaćoj i međunarodnoj glazbenoj sceni, poslušajte u emisiji.

Emisiju vodio: Marko Čuturić

Stranice